Amaretti Virginia.
Färska, mjuka mandelkakor från Ligurien, bakade enligt originalreceptet sedan 1860. En utsökt kaka tillverkad av få, noggrant utvalda ingredienser såsom aprikoskärnor, socker, äggvita och honung, vilket gör produkten naturligt glutenfri. Dessa Amaretti-kakor är ljuvliga att äta som de är eller kan serveras tillsammans med likörer, glass och framför allt kaffe.
Mjuk Amaretti med fikon och valnötter. Bageriprodukt.
Ingredienser: aprikoskärnor 42% – socker – fikonmarmelad 18% (fikonsylt 42%, glukos-fruktossirap, socker, gelérande medel: pektin, surhetsreglerande medel: citronsyra, aromer) – valnötter 6% – äggvita – mandlar 1% – konserveringsmedel: kaliumsorbat.
Kan innehålla spår av: hasselnöt, pistage, svaveldioxid.
Förvaras svalt och torrt.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.