Amaretti Virginia
Mjuka Mandelkakor från Ligurien, bakade enligt det ursprungliga receptet sedan 1860. En härlig kaka gjord med några få noggrant utvalda ingredienser såsom aprikoskärnor, socker, äggvita och honung, vilket gör produkten naturligt glutenfri. Dessa Amaretti-kakor är läckra som de är eller kan serveras tillsammans med likörer, glass och, bäst av allt, med kaffe.
Mjuk Amaretti med kokos och täckt i mjölkchoklad.
Bakverksprodukt.
Ingredienser: aprikoskärnor – mjölkchoklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, sojaemulgeringsmedel, aromämnen) – socker – kokosmassa (kokos, socker, vegetabilisk olja (palma), sojaemulgeringsmedel, aromämnen) – äggvita – torkad kokos – mandel – kaliumsorbat.
Kan innehålla spår av: nötter, vete och svaveldioxid.
Förvaras på en sval och torr plats.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.