Vår absoluta favoritpanettone! Citronpanettone fylld med ljuvlig limoncellokräm och en söt-syrlig citronsirap—ett riktigt mästerverk av italiensk bakning. Vackert inslagen i tjockt papper och bunden med en lädersnodd är denna panettone ett måste på ditt julbord. Bakad på traditionellt vis med surdeg och fylld med krämig limoncello och citronsirap, är det en konst att skapa en färsk och utsökt panettone—en process som tar flera dagar. Resultatet är ett underbart smakrikt och luftigt dessertbröd med naturligt lång hållbarhet!
Panettone fylld med limoncellokräm och citronsirap. Naturlig jäst surdeg. Bageriprodukt.
Ingredienser: vetemjöl – limoncellokräm 15,5 % (socker, vatten, glukos-fruktossirap, citroninfusion 5 %, skummjölkspulver, förtjockningsmedel: pektin, konserveringsmedel: kaliumsorbat, naturlig arom) – ägggula – socker – smör – citronsirap 5,5 % (socker, alkohol, citroninfusion 5 %, citronsaft, aromer) – mjölk – naturlig jäst (vetemjöl, vatten) – konserverad citronskalspasta (citronskal 52 %, glukos-fruktossirap, socker) – emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror – salt – fruktos – aromer.
Ingredienser i påsen: socker – vetestärkelse – aromer.
Kan innehålla spår av: hasselnöt, mandel, soja.
Förvaras torrt och svalt.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.